KIRIKKALE / YAHŞİHAN - Yahşihan Uğur Böceği Anaokulu

Şbt

Milletlerin dünya sahnesinde varlıklarını sonsuza kadar sürdürmeleri değerleriyle yoğrulmuş yeni nesillerin varlığı ile mümkündür. Bu değerler geçmişten gelen nesilden nesile devam eden ve bizi biz yapan dinimiz, tarihimiz,örf-adet, gelenek ve göreneklerimizdir. Yani millî kültürümüzdür. Millî kültür değerlerinin maddî ve mânevî unsurlarının,evrensel olan bilimsel birikimin kuşaktan kuşağa aktarılması ise eğitimle mümkündür. Birlik beraberliğimiz, huzur ve mutluluğumuzun kaynağı olan bu değerlere sahip çıkmalıyız. Onları yaşatarak muhafaza etmeli ve bizden sonraki nesillere tahrif olmadan aktarılmasını sağlamalıyız.

Karadeniz Bölgesi ve Ege Bölgesini Tanıyoruz

Ock

Okulumuzda ki robotik kodlama atölyesinde bulunan, robotlar ve kodlama setleri ile yapılan çalışmalarımız...

Ock

Karne haftasında sınıf ve okul içi çeşitli etkinlikler düzenlendi;

3d Sinema,Sınıflar Arası Yarışmalar, Takı Tasarımı,Kareoke Etkinliği, Eğlenceli Oyunlar,Palyaço Gösterimi, İnteraktif Oyunlar, Sanat  Atölyesinde Resim Çalışmaları, Paylaşım Günleri Yapıldı

May

Milletlerin dünya sahnesinde varlıklarını sonsuza kadar sürdürmeleri değerleriyle yoğrulmuş yeni nesillerin varlığı ile mümkündür. Bu değerler geçmişten gelen nesilden nesile devam eden ve bizi biz yapan dinimiz, tarihimiz,örf-adet, gelenek ve göreneklerimizdir. Yani millî kültürümüzdür. Millî kültür değerlerinin maddî ve mânevî unsurlarının,evrensel olan bilimsel birikimin kuşaktan kuşağa aktarılması eğitimle mümkündür.